<<(

~:: ~ Short stories in Norwegian ~::~

- storify -

____________________________________________________________________________________

Døgnfluejustisministrens  fluesmekk 

 

Hun skriver som faen på nok en grotesk roman der blodet spruter rundt på stedet personene det handler om, er maltraktert i de mest groteske og bisarre omstendigheter.

Lespefitta er fremdeles sår og svir, så hun reiser seg og finner frem noe antiseptisk vann som hun tyter inn i klemmen….hun forbanner den siste lespas tygging på lespefitta si…men hun vender tilbake til sin groteske roman, som hun har kalt Fluesmekken.

 

Utenfor enhver form for dybdetenking – eller rettere; hennes papphue-intellekt – forstår hun null av hva som foregår på det spirituelle plan,  eller de sjette sansers univers.

 

Mens hun tilrettesetter den store stygge kroppen sin på pinnestolen, som knaker som faen når flesket vakler frem og tilbake, og pinnene i stolen holder på å gi etter,  knaller hun av en fjert som lyder som en innsugningsventil på et togsett som klatrer opp Dovrefjellet, men hvor dieselstanken er langt å foretrekke fremfor guffa som kommer ut av det lille hullet mellom fleskeskinkene.

 

Den satt som faen, den der kulen der, humrer hun for seg selv, og leser høyt fra hva hun skriver, om en 22 kaliber som maler seg inn i pelvis på en  fyr, som  figuren hennes jakter på og fyrer løs på; en faen til type som sosialdemokratiet ikke legger to pinner i kors for å beskrive som psykotisk, hvor psykosen er at han gjerne vil treffe sin elskede datter…

Den satt som faen den kulen der;  ha, ha, ha, ha, - det stykke  trynet hennes vrir seg i selvtilfredshet og hver groteske linje som hun meisler ned, med en penn som har en klitoris-figur  på toppenden.

 

Siden hennes resepsjon er minimal, og jærtegnene som ligger kvalmende og tyngende over  fjorden hvor hennes bodø-sommerstue ligger - og som hun kreker seg tilbake til hver gang bølgene går høyere enn de bølger som kommer inn fra Vestfjorden sammen med Hurtigruten - …er alarmerende  for mennesker med sanser utover sosialdemokrati-sanser;  så enser hun intet annet enn hennes bisarre setninger av hat og motbydelighet.

 

Den første kulen treffer hennes pelvis og borrer seg ut gjennom rasshølet hennes, så hun snurper den stygge munnen sammen som   nettopp et rasshøl,  av smerter…

Den neste treffer fluesmekken som henger  på veggen motsatt av hvor hun bedriver sin heksejakt på menn via motbydelige, perverse og groteske romaner, side efter side med ren og skjær gørr av hat og sosialdemokrati; to synonymer……

Fluesmekkeren går i tusen biter og et fragment  skyter fart mot flesket på pinnetolen, klyver  trynet hennes på langs, og legger henne stein dau på bordet, mens tåkeluren av Hurtigruten skjærer  som  en dødsfanfare i horisonten…

 

Den siste setningen hun har prestert å få ned på papiret er at fluesmekkeren treffer lespas klitoris med en gylden  summing, og lespejengen som har samlet seg til inseminasjon-party efter å ha blitt refundert utgiftene til spermen fra Jens Stoltenbergs nye lov, om inseminasjon av lesper på statens bekostning…..døgnfluejutisministeren dauer som en flue, like stygg og motbydelig og ekkel som nettopp en stor, sort makkflue på hjellene på fisken i Å i Lofoten….

 

Uhyggeligheten er komplett; og stanken av hennes siste fjert, ligger som en sildoljefabrikks eim over hele elendigheten.

Satan nyter synet, og tilkaller alle de falne sosialdemokratene og sosialistene til dyst for å sørge over  dødsfallet.

 

Når alt sosialdemokrati og sosialist-skummet har sovnet efter  sørgekallaset,  så står hashich-eimen ut over fjorden og ødelegger den nydelige duften av frisk tang og tare fra en like morgenfrisk fjord, hvor solen reiser seg sagte opp og  fordamper det meste av svineriet.

Papphuene begynner å våkne til liv utover dagen, omtumlet av SOSIALDEMOKRATISK OG SOSIALISTISK  HJERNE-LOFF, - en plitibåt  legger til kaien nedenfor lespas hytte, og det siste naboene vet å fortelle, er at ti år senere så er det ingen som har klart å forklare hvor kulene kom fra, eller, rettere hvem de kom fra.

Den blytunge fleskekroppen blir båret til politibåten som skyter fart ut fjorden....

En av papphuene blir også tatt med til avhør, da sosialdemokrati-LOFF, oppdages i dens lommer, og rundt i hytten, og resten av den begredelig gjengen fortsetter sin sørgesermoni, hvor allah-mannen, som de også har med seg, uler ut et forferdelig ul, og arabiserer noen setninger, som han  leser ut av sin såkalte hellige bok.....

 

Ja, så minnes naboene historien om en lespe som skriver roman om en fluesmekk, og nettopp blir offer for den - en fluesmekks fragmenter.

 

God works in mysterious ways, - tenker en  bedehus-nabo,  og  ser  ytterlig tankefull ut, når han gjentar, før han reiser seg og går fra kafeen, hvor han har fortalt om denne merkelig hendelsen - God works in mysterious ways...sier han  og nikker til de andre, og lukker døren bak seg.

 

Ja, det skal være sikkert, sukker  ekspeditrisen, - og  tilføyer sine egen oppfatning av hva naboen hadde sagt før han gikk......:

Gud nar nok fått nok av all jævleskapen, så det er kanskje ikke så - mysterious - mystisk - allikevel!!!

 

                                                                           Novelle av

 

                                                                      Berger Jensenstolt 

 

____________________________________________________________________________________

onlinelondon        -         ofra haza       -       eddy.nu       -        evergreentunes      -       i s a